2020-12-27 08:00:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Ma alkalma lesz arra, hogy kibontakoztassa a kreativitását

Napi horoszkóp december 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

Sokan sertepertélnek ön körül, és ez most idegesíteni fogja. Egy mély beszélgetés a kedvesével most sok mindent tisztázhat, mindent rendbe hozhat. Már kezdheti is összeírni a jövő hét fontos elintéznivalóit.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Remek nap elébe néz, de nem tud nyugton ülni, úgy érzi, muszáj csinálnia valamit. Menjen kirándulni, bármilyen is legyen az időjárás.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Hiába akarja megvigasztalni a kedvesét, ha azt látja, hogy az még csak fel sem akarja fedni ön előtt a baját. Valamit titkol ön előtt, de ez nem kell, hogy gyanakvóvá tegye önt. Valószínűleg csak túl szemérmes. Várjon türelemmel!

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Jogosan érzi úgy, hogy megérdemelne egy kis figyelmességet, kedveskedést a társától. Ha már a kedvesének mondja őt. Ha a gyengéd figyelmeztetés nem elég, hogy ezt elérje, akkor határozottabb módszerekhez kell folyamodnia.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Az ingerültség sajnos nem használ a szerelemnek. Pedig, ha elhanyagolva érzi magát, akkor jogos lehet ez az ingerlékenység. Értesse meg a kedvesével, hogy mennyire muszáj lenne újra egymásra találniuk. Találja is ki, hogy hogyan!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ön nem a lazaság híve, a kedvese viszont a kötetlenebb életstílust kedveli. Ha ezt nem egymás kiegészítéseként, hanem ütközési pontként élik meg, az nem túl szerencsés. Mivel a kedvesén nem tud, változtasson a saját szemléletén!

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A szokásosnál is változékonyabb hangulatban várja az évvégét. Úgy érzi, hogy semmi sem maradhat a régiben. Ha kezdeményező, akkor ön lehet az irányítója sorsának.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az igazi ragaszkodás, a megbízhatóság fontosabb önnek, mint a romantikus fellángolások. Az utóbbiból, köszöni szépen, már jócskán kijutott önnek az utóbbi időben. Ha nagyon megégette magát, akkor már vágyik a hűségre.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ha az ünnepek alatt is csak otthon volt, és azóta sem sikerült még kimozdulnia, akkor mára bizonnyal fullasztónak érzi a családi életet. Ideje végre meglátogatni egy barátot! Egy kis kimozdulás, és máris mintha kicserélték volna!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Furcsán viselkedik ma, mintha ezzel akarná felhívni magára a figyelmet. Szinte mindent fordítva csinál, mint eddig. Lehet, hogy csak így akarja megmutatni, hogy képes az ellenállásra. Nemet mondani azonban még nem jelent önállóságot.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ádáz viták kereszttüzébe kerülhet a mai napon, ráadásul úgy érzi, hogy teljesen érdemtelenül. Két vélemény közé szorulhat, és önre hárul a döntőbíró, avagy a közvetítő szerepe. Vigyázzon, mert sajnos ebben is elvérezhet!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Ma alkalma lesz arra, hogy kibontakoztassa a kreativitását. Hiába, hogy itt az évvége, és nagyon pörgős, vagy épp nagyon langyos ön körül mindenki. Ön, mintha egy külön világban lenne: a saját önmegvalósítása mozgatja.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: